Soyuducu 21 nece secmek > 공지사항

본문 바로가기


공지사항

Soyuducu 21 nece secmek

페이지 정보

작성자 Angelina 작성일22-08-29 02:10 조회47회 댓글0건

본문

Soyuducu seçmək üçün necə


Soyuducu seçimi
Bu yazıda soyuducunu necə seçəcəyinizi izah edəcəyik. Seçiminizi daha asan etmək üçün növləri və əsas xüsusiyyətləri təhlil edəcəyik. Həmçinin ev, kiçik mətbəx, ofis və ya bağ üçün soyuducunu maksimal düzgün seçmək.


Dondurucu olmadan. Kiçik bir model, tez-tez countertop altında quraşdırılır. Ən ucuz. Məhsulların kiçik miqdarının qısa müddətli saxlanması üçün optimal uyğun gəlir.
Dondurucu ilə. Mənzillərin, ofislərin qiyməti / tutumu / ölçüləri üçün universal həll.
Çoxkameralı. Böyük mətbəxlər və böyük ailələr üçün Seçim dərhal böyük miqdarda məhsullar satın alır.

Soyuducu seçmək üçün necə: Texniki xüsusiyyətlər
Soyuducu seçmək üçün necə
Soyuducu seçərkən əsas parametrlər:

Kameraların sayı. Dondurucu kameraya ehtiyacınız varsa, soyuducu 2 və ya daha çox nəzərdən keçirilməlidir.
Kameraların yeri. Daha böyük bir dondurucu kameraya ehtiyacınız varsa, aşağıdakı modelləri nəzərdən keçirməlisiniz: dondurucu kamera ilə aşağıda, Side-By-Side, French Door.
Qapıların sayı. Daha çox qapı, məhsulların saxlanılması sistemi daha yaxşı təşkil edilir.
Ümumi faydalı həcmi. Hər bir ailə üzvü üçün 120 L + 60 L kimi hesablanır.
Enerji istehlakı sinfi. A + + + ən iqtisadi edir.
Kompressor növü. Xətti kompressor işə salınır, hava soyudulur və sönür. İnvertor kompressoru daim işləyir.
Kameraların sayı
Bir kameralı. Kompakt, yüngül soyuducu. Sadəcə bağa, yataqxanaya, çıxarıla bilən mənzilə, hostelə aparın.
İki kameralı və ya çox kameralı soyuducu. İki və ya daha çox müstəqil kameradan ibarətdir:
soyuducu-5-8 dərəcə saxlama üçün,
Dondurucu--6, -12, -18, -24 dərəcə saxlama təmin edir (müvafiq olaraq 1, indesit soyuducu 2, 3 və 4 qar dənəcikləri),
əlavə:
təravət zonası;
superzamoroz və supercooling funksiyası ilə rəflər;
şərab saxlama rəflər;
tez xarab olan məhsullar üçün bokslar;
öz-özünə diaqnostika sistemləri və digər rahatlıq elementləri.
Soyuducu kameraların sayı
Kameraların yeri
Bir kameralı. Dondurucu rəf ilə bəzən əlverişli bir seçim.
Dondurucu kamera yuxarıdır (ümumi həcmi 200 L-ə qədərdir). Kompakt dondurucu və daha tutumlu soyuducu bölməsi olan ucuz model aşağıda dondurucu ilə müqayisədə.
Dondurucu kamera altındakı (ümumi həcmi 300 L - ə qədərdir). Çox bölməli tutumlu kamera-giləmeyvələri, meyvələri, tərəvəzləri dondurmağa üstünlük verən ailələr üçün çox sayda dondurulmuş ət, balıq, Yarımfabrikatlar alırlar.
Side-by-Side (500 L qədər ümumi həcmi). indesit soyuducu bölmə sağda, Dondurucu-solda. Böyük ailələr və böyük binalar üçün nəzərdə tutulmuşdur. Baxmaq çox şık və müasir.
Fransız qapı (French Door). Mükəmməl təşkil edilmiş məhsul saxlama sahəsi, qapı cibləri olan böyük ailələr üçün model.

Qapıların sayı
Kameraların sayı soyuducuda qapıların sayını müəyyənləşdirir. Daha çox qapı (1-dan 4-ə qədər), məhsulların saxlanılması sistemi daha yaxşı təşkil edilir. Soyuducunun qapı açıldığında, isti hava yalnız 3-4 bölmədən birinə nüfuz edir, temperaturun qalan hissələrində baş vermir. "Qapıya qapı" seçimi əsas vərəqəni açmadan ən lazımlı məhsulları götürməyə icazə verir.

Soyuducu Qapıların sayı
Çox vaxt ikiqatlı modellərdən istifadə olunur. Üç və dörd qapılı – mükafat French Door.

Qapıların üst-üstə düşməsi imkanı istifadəni, yerdəyişməni asanlaşdırır. Seçim kiçik mətbəxlər, indesit soyuducu ofislər, Villalar üçün faydalıdır, burada manevr üçün bir neçə variant var. Lakin Side-By-Side və French-Door soyuducuları belə bir fürsəti dəstəkləmir.


Ümumi faydalı həcm (l)
Soyuducu kameranın həcminin hesablanması üçün formula: ailənin hər bir üzvü üçün 120 L + 60 l.

Bir kameralar üçün-80-250 l. Kiçik Mətbəx, bağ, ofis üçün həll.
İkikameralar üçün-300-350 l. mənzil, şəhərkənarı ev üçün ailə variantı.
Side-By-Side üçün – 400-700 l, nadir hallarda-200 L-dən çox.geniş mətbəxlər və studiya mənzilləri üçün.
Dondurucu kameranın həcmi

50-1 nəfərlik 2 litrə qədər;
100-3 nəfərlik 4 litrdən.


Kompressor növü
Xətti kompressor işə salınır, hava soyudulur və sönür. Daha ucuzdur, şəbəkədə dəyişikliklərdən qorxmur. Səs – küy səviyyəsi 40 dB-ə qədərdir.
İnvertor kompressoru kameralardakı temperaturdan asılı olaraq gücünü tənzimləyərək daim işləyir. Daha az enerji sərf edir, tamamilə səssiz işləyir, daha uzun xidmət edir. Şəbəkədə dəyişikliklərə reaksiya verir, lakin gərginlik tənzimləyicisi problemi həll edir.


Kompressorların sayı
Bir kompressor hər iki kameranı effektiv şəkildə sərinləşdirir, lakin funksionallığı məhdudlaşdırır. Bu modellər ən çox tələbat var, çünki onlar 20-30% ucuzdur.
İki kompressor enerjiyə qənaət edir. Kameralar tamamilə müstəqildir. Kameralardan biri defrost üçün və ya lazımsız (tətilə səyahət) üçün söndürülə bilər. Kameralardan birində temperatur normadan yuxarı qalxsa, kompressor indesit soyuducu yalnız onu soyudur.
Universal həll iki müstəqil soyutma konturları olan bir kompressordur ki, bu da soyuducu və dondurucu kameralarda temperaturu ayrıca tənzimləməyə imkan verir.


Enerji sərfiyyatı sinfi
Kompressor plus düzgün seçilmiş iqlim rejimi Soyuducunun enerji istehlakını müəyyən edir.

A-ən iqtisadi. A+, A++ və A + + + olur. Hər bir " + " 10% qənaət verir.
B-sinif A ilə Soyuducu daha çox enerji sərf edir.
Daha yüksək sinif, indesit soyuducu daha bahalı. Saytımızda hər bir model üçün illik enerji istehlakı göstərilir.


Əlavə xüsusiyyətlər
Bu kritik deyil, lakin çox asan həyat texnika variantları. Ən faydalı olanlardan aşağıdakıları ayıracağıq.

No Frost
No Frost və damcı defrost
No Frost texnologiyası-dondurucu və ya Soyuducu kameranın məcburi havalandırılmasıdır ki, bu zaman şaxta içəridə deyil, onun divarlarının arxasında yaranır. Qızdırıcı donunu əridir, rütubət paletə yığılır. Kamerada heç bir kondensasiya yoxdur. Məhsullar əhliləşdirmə qarşısını almaq üçün konteynerlərdə saxlanılır. Müntəzəm defrost vaxtınıza qənaət etmək istəyənlər üçün həll.

Full No Frost (Total No Frost) – texnologiya avadanlıqların bütün kameralarında həyata keçirilir, dövri defrost üçün heç bir çətinlik yoxdur.

Damlama defrost sistemi-avtomatik proses, iştirak minimaldır. Boşaltma dəliyinin yandırılmamasını təmin etmək lazımdır. Dondurucu, soyuducu kamerada satılır. Altı ayda bir dəfə texnika şəbəkədən ayırmaq, defrost etmək, nəm silmək lazımdır.


Təravət zonası
Təravət zonası dondurucudan soyudulmuş havanın verilməsi yolu ilə dəstəklənən sıfır temperaturda, No Frost olan kameranın bir bölməsidir. Sadə modellərdə bir universal zona, daha mürəkkəb modellərdə isə iki sahə (giləmeyvə / meyvə / göyərti və ət / Balıq üçün) nəzərdə tutulur.

Soyuducuda təmizlənmiş yerkökü ikinci gün xarab olur, təravət zonasında 2-3 günün dadını, faydalı xüsusiyyətlərini saxlayır. Soyudulmuş ət 3 gün əvəzinə 1 gün zərər vermədən saxlanılır. Əgər ət, balıq qida filminə, konteynerə qablaşdırılırsa, saxlama müddəti 3-5 dəfə artacaq.

Soyuducunun təravət zonası
Tez-tez verilən suallar
Ev üçün soyuducu seçmək üçün nədir?

Ev üçün siz aşağı Dondurucu kameralı soyuducunu seçə bilərsiniz, No Frost (defrost etmək istəmirsinizsə) və təravət zonasının mövcudluğu ilə. Böyük ailələr üçün Side By Side modellərini tövsiyə edirik.

Kiçik Mətbəx üçün hansı soyuducu uyğun?

Kiçik Mətbəx üçün quraşdırılmış soyuducular (countertop da daxil olmaqla), eləcə də overexposed qapılar olan modellər uyğun gəlir. 190 sm-dən hündürlüyü olan soyuducular genişlikdə çox yer tutmayacaq, amma böyük tutum verəcək.

Ofis üçün hansı soyuducu seçmək lazımdır?

Ofis üçün kiçik bir soyuducu seçə bilərsiniz: 170 sm qədər hündürlüyü və ya bir kameralı. Ofisdə qida aromaları uçmasın deyə, qoxuların absorberini əldə edə bilərsiniz.

Şərab üçün hansı soyuducu lazımdır?

Şərab üçün şüşə rəfli soyuducu lazımdır: ATLANT HM-4626-101, LG DoorCooling+ GA-b509saum və ya HAİER c2f636cfrg. Əsl şərab biliciləri şərab şkafını əldə edə bilərlər.

Bağ üçün hansı soyuducu lazımdır?

Bağ üçün böyük dondurucu kameralı və superzamoroz funksiyası olan soyuducu lazımdır (əgər siz boşluqları hazırlamağı planlaşdırırsınızsa). Dondurmaq çox lazım deyilsə, üst dondurucu kamera və ya bir kameralı soyuducu ilə bir model uyğun gəlir. Daha bir həll-termosumka əvəzedici soyuq yığımlarla.

Soyuducuların böyük seçimi ən aşağı qiymətə saytda tapa bilərsiniz Smarton.az

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


회사소개 | 개인정보취급방침 |

상호 : (주)다중지능연구소 | 대표이사 : 김범수 | 사업자등록번호 : 106-86-3186 | 주소 : 서울시 마포구 독막로 19길, 15 BR엘리텔 B동 201호 (121-828)
대표전화 : 02-704-6615 | 팩스 : 02-704-6693 | 이메일 : [email protected] Copyright © (주)다중지능연구소 All rights reserved.