Reduslim > 공지사항

본문 바로가기


공지사항

Reduslim

페이지 정보

작성자 Deanne 작성일22-08-14 12:04 조회11회 댓글0건

본문

В проучването изследователите разглеждат данни от 1858 възрастни, които са участвали в проучването между 2009 и 2018 г. На участниците е била предложена подкрепа за намаляване на теглото чрез проследяване на физическата им активност с помощта на приложение за мобилен телефон, според съобщение за медиите от Американската асоциация по сърдечни заболявания.

След това изследователите са използвали данните от смартфоните, за да установят кое време от деня е най-подходящо за участниците, както и кога и колко дълго са се упражнявали. Резултатите от изследването: Хората, които са започнали да спортуват следобед, са загубили подобно количество тегло като тези, които са започнали сутрин. Най-голямата разлика е при участниците, които са започнали да се упражняват по едно и също време всеки ден.

"Изводът от това проучване е, че хората, които спортуват, постоянно губят тегло с еднакъв темп, независимо от времето на деня", казва д-р Ейми Робъртс, водещ автор на проучването и изследовател в Университета на Южна Калифорния, в съобщение за медиите.

Така че, ако искате по-лесно да контролирате теглото си, може би е най-добре да изберете най-подходящото за вас време на деня и да се придържате към него. А ако някога искате да промените времето за упражнения, reduslim аптека това също е добре. Само се уверете, reduslim аптека че преминавате постепенно, за да не предизвикате повишаване на теглото.

Тъй като отслабването е толкова обща цел за много хора, може да е лесно да се затрупате от огромния брой техники за отслабване.

За щастие, здравните експерти са съгласни с няколко трика, които изглежда са издържали проверката на времето - и ако овладеете тези техники, можете да очаквате да наблюдавате стабилна загуба на тегло всеки път, когато свалите няколко килограма.

Уверете се, че ядете точното количество

"Две трети от възрастното население в САЩ е с наднормено тегло или затлъстяване", reduslim аптека казва д-р Аарон Е. Карол, председател на Комитета по хранене към Американската сърдечна асоциация, reduslim аптека в съобщение за медиите. "Колкото повече калории консумираме, толкова повече енергия изразходваме и толкова повече килограми натрупваме."

За да ви помогнем да избегнете допускането на грешки, свързани с излишните калории, ето няколко съвета:

Водете си дневник на храненето. Звучи просто, Reduslim аптека но всъщност храненето е важна част от отслабването, затова е важно да отбелязвате какво ядете всеки ден. Можете да записвате приетата от вас храна в хартиен дневник или да използвате някое от многото приложения.

Не премахвайте любимите си храни, а избирайте по-здравословни варианти. Повечето хранителни

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


회사소개 | 개인정보취급방침 |

상호 : (주)다중지능연구소 | 대표이사 : 김범수 | 사업자등록번호 : 106-86-3186 | 주소 : 서울시 마포구 독막로 19길, 15 BR엘리텔 B동 201호 (121-828)
대표전화 : 02-704-6615 | 팩스 : 02-704-6693 | 이메일 : [email protected] Copyright © (주)다중지능연구소 All rights reserved.